Ево како изгледа Чолина старија кћерка

Уна Чолић, старија ћерка Здравка Чолића, која је однедавно прославила пунолетство ужива у препознатљивости и воли камеру, а Инстаграм јој је донекле задовољио ту потребу и на тој мрежи је веома активна.

Забава 17.10.2019 | 14:40
Ево како изгледа Чолина старија кћерка
Наиме, Уна похађа најбољу и најскупљу приватну гимназију у Београду, у којој је тренутно на завршној години. Један од њених најбољих другова из школе је син певача Бобана Рајовића млади фудбалер Андрија. Пре гимназије на Кошутњаку, Уна је завршила у истом образовном центру и основну школу, коју тренутно похађа Здравкова млађа ћерка Лара.

- За основно образовање прве ћерке Чола је искеширао 68.000 евра, док је школарину за гимназију платио близу 50.000 евра, колико кошта стан на периферији Београда. До школе Уну је возио возач, а однедавно она има положен возачки испит и свој ауто, па може и сама да се одвезе - каже извор Српског телеграфа близак породици наше највеће звезде.

Уна обожава моду, брендиране ципеле и торбе, као и гардеробу која много кошта. Често објављује фотографије из ноћног провода, који јој је, као и њеним вршњацима, најзанимљивија активност, уз честа путовања ван граница Србије, где одседа у луксузним хотелима. 

- Уна је добро дете, лепо учи и све се договара са родитељима. Размажена јесте, као и њена сестра. Мајка је њој и сестри скроз посвећена и за малтене сваки њихов корак. Уна стално излази у популарне клубове са вршњацима. Омиљена је у друштву, а има неколико најбољих другарица, које су такође из имућних породица. Све оне воле да ручају у најбољим београдским ресторанима са пријатељима и породицом. Уна воли да се шминка и да се фотографише, а тата јој све допушта јер жели да његове ћерке уживају у животу и да буду неоптерећене његовом каријером - испричао нам је један од пријатеља породице Чолић.

Иако до сада никада није објавила фотографије на којима је блиска са њим, Чолина ћерка не крије да је у вези са извесним Марком, који је доброг имовинског стања, а живи на релацији Немачка-Србија. Унине фотографије са Марком, који је недавно из Немачке допутовао због прославе њеног пунолетства, њене другарице и фамилија су лајковали, уз опаску да подржавају њихову љубав.

Ако све остане како и јесте, Чолу ће зет звати пунац, а не таст. Како ће он на то реаговати ускоро ће свима бити јасно.

(Курир) 

Коментари / 0

Оставите коментар