Мирољубив резултат, не и дешавања на терену!

Успех је што нисмо повређени! "Играчи Северне Кореје били су јако агресивни. Било је и много псовки", рекао је Сон Хјунг Мин, капитен репрезентације Јужне Кореје која је у Пјонгјангу ремизирала са северним суседом.

Фудбал 17.10.2019 | 14:58
Мирољубив резултат, не и дешавања на терену!
Меч квалификација за Светско првенство 2022. године у Катару, између репрезентација Северне и Јужне Кореје, одигран је у уторак на стадиону "Ким Ил Сунг" у Пјонгјангу.

Завршен је резултатом 0:0, а иако је коначан исход био "мирољубив", фудбалери Јужне Кореје тврде да на терену није ни изблиза било тако.

"Утакмица је била изузетно груба, а играчи Северне Кореје јако агресивни. Било је и много псовки. Велики је успех што смо се сви вратили кућама неповређени. Штета што нисмо и победили", изјавио је Сон Хјунг Мин, капитен Јужне Кореје и нападач Тотенхема.

Гостујућим навијачима, па ни новинарима, није било дозвољено присуство на стадиону, док су играчи морали да допутују без мобилних телефона.

Није било ни ТВ преноса, али је селекцији Јужне Кореје после меча уручен ДВД са комплетним снимком.

Реми донекле одговара обема екипама, пошто са по седам бодова предводе групу у којој су још Либан (6 бодова), Туркменистан (3) и Шри Ланка (0).

У завршну фазу квалификација иду победници осам група и четири најбоље другопласиране репрезентације.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар