Малер: Марковић повредио адуктор, могућа и операција!

Још се процењује колика пауза чека Лазара. . .

Фудбал 17.10.2019 | 22:30
Малер: Марковић повредио адуктор, могућа и операција!
Баш малер! Само што је ухватио такмичарски ритам, почео да постиже голове, да доприноси екипи и враћа се у фудбалски „живот“, повреда је саплела Лазара Марковића. У најгорем тренутку и по њега и по Партизан, јер за недељу дана у Хумску 1 стиже Манчестер јунајтед.

Проблем чак није ни тако наиван. Марковић је повредио адуктор пре неколико дана на тренингу. Још нема тачне процене колика га пауза чека, поготово што је једна од опција да Лазар чак оде на операцију. А, у том случају би за њега јесења полусезона била готова.

Нова дужа пауза је последње што је требало Марковићу у овом тренутку. Уколико се испостави да је то једина исправна одлука, да мора на хируршку интервенцију, биће то велики ударац за њега, велики корак назад, јер је био близу тога да се потпуно врати у такмичарску форму и да конкурише за стартну поставу и на најјачим изазовима који чекају Партизан до краја јесени. А, то су, пре свега, окршаји са Манчестером и АЗ Алкмаром за европско пролеће.

Таман се Саво Милошевић понадао да је дошао крај проблемима са повредама, јер се опоравио Такума Асано, док су пре њега такође недовољно залечени играли Бојан Остојић и Немања Милетић, али ђаво не спава...

Одиграо је Лазар Марковић седам утакмица откако се вратио у Хумску 1 и постигао три гола. У статистици се не види да је имао и неколико одличних проигравања саиграча, која они нису успели да претворе у голове и тиме „појачају“ Лазаров статистички учинак.

С друге стране, тамо где се неком врата затворе, другом се отворе. Ђорђе Ивановић је против Водојаже постигао пет голова и покуцао на та врата, тражећи шансу. Можда је у одсуству Марковића и он дограби, као Слободан Урошевић, који је искористио своју другу прилику и зацементирао се у стартној постави на позицији левог бека. Дуга је сезона...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар