Хамилтон: Дижем руке од свега...!

Светски шампион у Формули 1, Британац Луис Хамилтон, забринуо је броје навијаче објавом на Инстаграму.

Остали спортови 17.10.2019 | 15:55
Хамилтон: Дижем руке од свега...!
Хамилтон који је пред освајањем шесте титуле светског првака у најбржем каравану, написао је загонетну поруку јер се не зна на шта је тачно мислио када је рекао да "диже руке од свега".

Британац, који има 13,1 милиона пратилаца изразио је да је изузетно незадовољан.

"Искрено, имам осећај као да дижем руке од свега. Гасим се у потпуности. Чему све када је свет такав хаос и људи не маре ни за шта. Искористићи наредни период да размислим о свему. Хвала свима вама којима је стало до овог света", написао је возач Мерцедеса.

Поједини су забринути да би овакав став могао да утиче на то да Хамилтон у скорије време напусти Формулу 1, док неки други верују да се то односи на његов ангажман по питању заштите природне средине, о чему је доста причао у последње време.

Многи су покушали да га разувере и охрабре, али питање је како ће на све Хамилтон реаговати.

Познато је да је од пре две године променио начин исхране, а у августу је открио да планира да отвори ланац веганских бургер ресторана. Жели да допринесе смањену емисије штетних гасова.

Први "Нит бургер" ресторан је отворио прошлог месеца.

С друге стране, Хамилтон, који је пропустио прилику да тријумфује у Јапану, верује да Мексико није идеална прилика да освоји шесту титулу и убеђен је да ће се све решавати после те трке.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар