Алегри спреман да замени Солскјера!

Бивши тренер Милана и Јувентуса Масимилијано Алегри могао би ускоро да на кормилу Манчестер јунајтеда наследи Олеа Гунара Солскјера.  Алегри и Јунајтед - близу је! Могао би и да поведе Џана и Манџукића са собом! Макса чека већа плата него у Јунајтеду, пише Тутоспорт.

Фудбал 17.10.2019 | 12:26
Алегри спреман да замени Солскјера!
Како преноси лист "Тутоспорт", Алегри је већ имао контакте са челницима Јунајтеда и наводно је договорио годишњу плату од 7.5 милиона евра.

Италијан је још раније изразио жељу да ради у Премијер лиги, а како је Солскјер у незгодној позицији, јер је клуб после осам одиграних кола на 12. месту, ништа није искључено.

Острвски медији су недавно писали како Норвежанин има прилику да до краја месеца оствари напредак на табели или ће клуб бити приморан да потражи ново решење.

Питање је шта је од свега истина, јер је било и гласова који тврде да је позиција Солскјера непромењена и да је клуб спреман да му укаже прилику на дуже стазе.

Како год било, "Тутоспорт" преноси и да Јунајтед настоји да доведе Емреа Чана и Марија Манџукића, играче које је легри тренирао у Јувентусу.

Осим тога, Италијан је спреман да место у стручном штабу повери такође бившем играчу Јувентуса и Манчестер јунајтеда, Патрису Еври.



Бивши тренер Јувентуса Макс Алегри је наводно веома близу потписа за Манчестер Јунајтед, а и Емре Џан и Марио Манџукић би могли да крену заједно са њим.

Како пише Тутоспорт, преговори су добили на интензитету, а Алегри би чак могао да добије већу плату од 7.500.000 евра колико је имао у Јувентусу.

Ова торинска новина додаје да би могао да се догоди и домино-ефекат у ком би заједно са Алегријем могао да крене и Манџукић.

У Јувентусу се надају да би Алегри могао да преузме једног од премијелигаша, јер се поред Манчестера помиње и Тотенхем, јер би тако уштедели 16.000.000 евра колико кошта Алегријева бруто плата. Штавише, у Континаси се надају да би са Алегријем на Олд Трафорд могли да крену Манџукић и Емре Џан што би омогућило Старој дами да уштеди и инкасира додатне суме новца.

Дакле, Манчестер би требало брзо да крене у реализацију посла, јер је и Тотенхем ушао у причу.

Док се то све не реализује, Манчестер има прво меч против Ливерпула, а потом и гостовање Партизану 24. у оквиру Лиге Европе.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар