Позната имена ухапшених на сјеверу КиМ

- У јутрошњој акцији Косовске полицијске службе /КПС/ и њене специјалне јединице РОСУ у сјеверном дијелу Косовске Митровице ухапшени су припадник КПС-а Раде Басара и Василије Бојић, син командира КПС-а за регион Сјевер Жељка Бојића, речено је Срни у КПС-у.

Србија 16.10.2019 | 09:56
Позната имена ухапшених на сјеверу КиМ
"Басара се доводи у везу са убиством лидера Грађанске иницијативе `Слобода, демократија, правда` Оливера Ивановића. Бојић је ухапшен због ометања службених лица у извршењу посла и код њега је пронађено оружје", кажу у КПС-у.

У полицији самопроглашеног Косова наводе и да су обојица ухапшених спроведени у Полицијску станицу у јужној Косовској Митровици и да су у току њихова саслушања.

Јутрошња акција спроведена је према налогу специјалног тужиоца Суље Хоџе, који је водио истрагу о убиству Ивановића.

Ивановић је убијен 16. јануара прошле године испред сједишта СДП-а у сјеверној Косовској Митровици.

До сада су у оквиру истраге ухапшена три полицајца и један цивил. Ухапшени полицајци налазе се у притворском центру Грдовац код Подујева, преноси Срна.



(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лазо.16.10.2019

16.10.2019 10:46

Шиптарској багри моше веровати таки ко амери,јер америр то спроводе у Српској покраини.Јер код шиптарије могу дасе отррују шиптари само иако и срби и шиптари пију исту воду са истог водовода.Јер отров само делује на шиптарију,србе тај исти отров неможе да отрује.Исти пример са ковертама штосу послани гласачки листови.Долази свет памети каква је то багра и гамад,стока смрдљива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алфабет

16.10.2019 12:10

Мој Лазо шта ти написа овдје? Прије него пошаљеш свој текст, мораш да прочиташ шта си написао.

Name

Стојан

17.10.2019 09:51

Да ми је твоју памет Лазо да се мало одморим.