Дарко Лазић иде на липосукцију!

Дарко Лазић иде на липосукцију да се реши сала! Фолк певач тренутно има 120 килограма и под хитно мора нешто да предузме, јер му прекомерна тежина озбиљно угрожава здравље.

Забава 16.10.2019 | 14:00
Дарко Лазић иде на липосукцију!
- Дарко треба да скине 50 килограма. Баш се угојио, а висок је свега 175 центиметара. Тежина му додатно оптерећује кук, па једва хода. Покушао је да пробуши кашику, али не вреди. Воли човек да једе, па то ти је. Зато је одлучио да оде на "исисавање сала" - открио је извор близак певачу.

- Додатни проблем му је то што се због килаже брзо замара, што му тешко пада, јер наступа скоро сваког викенда. Фолкер је претходног викенда имао тезгу у Цириху са реперима Растом Ђурићем и МЦ Стојаном, па је и њима испричао да ускоро иде на липосукцију.

- Рекао је колегама да му никако не иде са дијетом и да тешко губи килограме. Зато верује да је липосукција најлакши начин да се реши вишка, а после ће водити рачуна колико једе. Раста и Стојан су му рекли да је боље да сачека да му прође концерт у Београду, па да после иде на скидање сала - прича добро обавештени извор.



- Та интервенција ће га коштати око седам хиљада евра. Здравље му је на првом месту, тако да му је новац најмањи проблем. Има двоје деце и жели да се бори због њих и њихове будућности.

Лазићева вереница Марина Гагић каже да га подржава у одлуци да смрша.

- Бићу уз њега када оде на липосукцију и подржаваћу га свим срцем. Стално му говорим да треба да смрша, не због физичког изгледа, већ због свог здравља. Мени је он леп и дебео и мршав, али дебљина му угрожава здравље, тако да чинимо све како би се дотерао у ред - прича Марина.


Извор: Курир.рс/Информер/ Фото Курир/Зорана Јевтић

Коментари / 0

Оставите коментар