Зокију Шумадинцу хитно оперисано срце!

Зоки Шумадинац се полако опоравља у својој кући у Горњем Милановцу, јер је пре десетак дана хитно оперисан у болници за кардио-васкуларне болести на Дедињу.

Забава 16.10.2019 | 12:00
Зокију Шумадинцу хитно оперисано срце!
Лекари су установили да Шумадинац има проблем са срцем годинама, па је била неопходна уградња пејсмејкера. Након операције Зоки каже да је срећан што је победио болест и што се све добро завршило.

- Хвала драгом Богу што сам био у рукама тако сјајних доктора који су брзо реаговали након што су ме људи из најбоље продукције на свету довезли. То су моји пријатељи за цео животи свима ћу им бити вечно захвалан. Сада имам пејсмејкер и опорављам се лагано. Имао сам прву контролу, а ових дана ми је и друга. У сталном сам контакту са продукцијом и већ разговара о повратку у "Задругу"‚ рекао је Зоки.

- Много желим да уђем тамо. Једва чекам да ми кажу да смем. Немам тактику, али сам спреман да се шалим и правим шоу, као и увек, где год се појавим - закључује Зоки.

У породичном дому Шумадинац се у току опоравка дружи са својим јединцем тинејџером Иваном, док му мајка и сестра угађају.

Извор: Србијаданас/ Телеграф Фото: Србија Данас

Коментари / 0

Оставите коментар