Бодибилдерка из Србије ухваћена са дрогом

Медији у Србији пишу да је српска боди-билдерка О. У. (39) ухапшена у Румунији због сумње да је учествовала у шверцу 750 килограма канабиса, вриједног скоро девет милиона евра.

Србија 15.10.2019 | 16:50
Бодибилдерка из Србије ухваћена са дрогом
Како су пренијели румунски медији, осим билдерке, која је 2015. била мис бикини Јагодине, ухапшена су још двојица српских држављана - М. Д. и М. С.

Међутим, ове информације нису потврђене из румунске полиције, већ се само наводи да је за воланом минибуса са регистарским таблама Србије био један Србин, док се друго двоје, за које медији тврде да су ухапшени, не спомињу у саопштењу власти.

"Скоро тона канабиса, која би на црном тржишту достигла вредност од девет милиона евра, откривена је прошле недеље на граничном прелазу из Бугарске у Румунију. Комби, за чијим је воланом био Србин М. С. (32), гранична полиција зауставила је због рутинске контроле. Међутим, током прегледа у делу за складиштење робе пронађене су беле вреће у којима је упакована у провидну фолију била супстанца са мирисом кафе. Након отварања једног џака утврђено је да је реч о канабису", наводе извори румунских медија.

Према изворима из тамошње полиције, истовремено, заједно са комбијем који је ушао у Румунију, на граници се појавио и БМW регистрован у Старој Пазови. У њему су наводно били Србин М. Д. и О.У. а лисице су стављене и њима.

"Истрагом је утврђено да су њих двоје путовали заједно са М. С., који је превозио дрогу у комбију. Како се сумња, они су били задужени да прате, обезбеђују и чувају велику количину дроге. Такође, утврђено је да су ухапшени намеравали да из Румуније пређу у Мађарску", пренели су извори из истраге.

Како су навели, троје Срба приведено је судији, а тужилаштво је тражило да им се одреди притвор до 30 дана због сумње да су учествовали у организованом међународном шверцу дроге. Румунски медији за сада нису навели да ли им тужилаштво на терет ставља да су канабис шверцовали сами или су дио веће криминалне групе, преноси "Пинк.рс".

Ухапшена О.У. такмичи се у категорији бикини фитнес. Јавности је постала позната након што је гостовала у ТВ емисијама и говорила о боди-билдингу, али и борби са тумором, јавља "Информер".

(Независне)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

...

15.10.2019 17:57

Легализујте конопљу, па ће користи имати и народ и држава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

15.10.2019 19:43

Дабогда јој пресјела дрога.

Name

Ре: ММ

15.10.2019 22:57

Конопља није дрога, залупани мозгу! Дрога је што су ти толико испеглали вијуге, па немаш појма о тој биљци! Учи мало, информиши се и престани мислити туђом главом и пропагандом!