За Србију увек најјаче!

Борићемо се и када шансе не буде више! "Ово је репрезентација и увек треба давати све од себе. Пробаћемо да урадимо све што је до нас", рекао је Миливојевић новинарима после утакмице у Вилњусу.

Фудбал 15.10.2019 | 13:04
За Србију увек најјаче!
Један од најискуснијих у репрезентацији Србије Лука Миливојевић изјавио је после победе у Литванији да ће се "орлови" борити за пласман на Европско првенство док год постоји шанса, али ће то чинити и ако је више не буде било.

"Математички нисмо испали из трке. Док год постоји шанса, борићемо се. Морамо да се боримо и да не постоји. Ово је репрезентација и увек треба давати све од себе. Пробаћемо да урадимо све што је до нас", рекао је Миливојевић новинарима после утакмице у Вилњусу.

Србија је са 2:1 победила Литванију и после пораза Португала од Украјине остала у игри да се кроз квалификације пласира на континентални шампионат.

"Најважније је да смо узели три бода. Било је много позитивних ствари, неких које и нисмо желели. Имамо још много да радимо, простора за напредак. Гледамо позитивно на ово. Имали смо 2:0, требало је да сачувамо то и казнимо их евентуално још једним голом. Ми као ми, пореметио нас је гол који смо примили. Своје шансе мораш да користиш, а ми нисмо многе. Има много позитивних ствари. Желимо шест бодова у новембру", казао је Миливојевић.

Његов саиграч Немања Максимовић је рекао да репрезентација Србије не сме слабијим противницима да дозвољава да се враћају у утакмицу.

"Тешка утакмица за нас, поново смо лоше кренули и имали проблема. Друго полувреме смо добро кренули, дали два гола, али после примили један и довели у питање победу. Некако се искључујемо из утакмице, дозвољавамо противницима који су реално слабији од нас да се врате, то је проблем", рекао је Максимовић.

Србија ће у новембру играти преостале две квалификационе утакмице, против Луксембурга и Украјине, обе у Београду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар