Малољетник отео градски аутобус и провозао га

Младић, према незваничним информацијама малољетник, јуче је у поподневним сатима, у току такси блокаде, украо аутобус на линији 59, који држи Конзорцијум приватних превозника, и њиме се возио од Аутокоманде до Видиковца.

Србија 15.10.2019 | 12:20
Малољетник отео градски аутобус и провозао га
Како се незванично сазнаје, возачи су брзо примијетили да аутобуса нема, позвали су полицију и крадљивац је ухваћен. О овом пропусту возача на линији 59 нико није желео да прича, сем да потврди да се заиста догодио. Али, према неким информацијама, ријеч је о дечку који је познат шоферима, односно који "воли да се дружи и прича са возачима јавног превоза".

- Недалеко од стадиона Црвене звезде видео сам паркиран аутобус 59. Мало сам се изненадио што је паркиран, али опет и није било превише чудно, јер су све линије биле поремећене због протеста. Али, чудно ми је било када сам исти тај аутобус, за који знам ко му је шофер, видео како ме обилази код "Драгише Мишовића". За његовим воланом није био колега, него тај младић - навео је за Политику возач аутобуса који је желео да остане анониман.

Убрзо послије тога алармиране су друге колеге. Тада је, како се сазнаје, позвана полиција, а момак је ухваћен на Видиковцу. Не зна се тачно колико особа је у тренутку крађе аутобуса било у њему јер су кружиле различите информације, од тога да је била само једна старија жена до тога да је било неколико вршњака малољетног крадљивца.

Све је, на срећу, завршено без озбиљнијих последица, поготово ако је тачна информација да је за воланом био младић без возачке дозволе!

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

мило

15.10.2019 10:26

Дете се мало провозало :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан

15.10.2019 12:09

Ма ста зна дјете ста је аутобус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фершо

15.10.2019 13:18

А де је нашао кључ да га упали? Је ли можда имао дупликат. А шта да је отишао на дужу релацију и остане без горива?Де да га натанкује? Одговорни људи из овог предузећа не мисле о децама. Неће деца да уче, хоће без школе да буду возачи. Прво у школу па онда за волан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазо.16.10.2019

16.10.2019 06:24

Крив је шофер штоје оставијо кјуче у брави за паљење аутобуса.