Италијани већ годинама уживају у “Нектар” пиву

Нектар традиционално на регати Барцолана

Република Српска 14.10.2019 | 14:59
Италијани већ годинама уживају у “Нектар” пиву
Бањалучка пивара је, кроз свој најпознатији бренд „Нектар“ пиво, већ четири године присутна на тржишту у Италији, а овог октобра је изнова била спонзор тамошње познате једриличарске регате Барцолана 51, која је одржана у недјељу, 13. октобра. 



Током протеклих година, Бањалучка пивара се, у сарадњи са дистрибутером ПАРОВЕЛ ГРОУП, успјешно позиционирала са својим  „Нектар“ пивом на италијанском тржишту, тачније у регији “Фриули Венезиа Гиулиа”, а поред бројних градова може се наћи и у Трсту. Стога из ове компаније не крију задовољство што су успјели да одговоре на захтјеве вјерних љубитеља њиховог пива, али и што су поново у прилици да подрже ову велику манифестацију.



„Била нам је част поново бити дио једног овако великог и значајног догађаја, као што је једриличарска регата Барцолана 51, с обзиром да се ради о репрезентативној и надалеко познатој манифестацији. Један такав спектакуларан догађај окупља бројне успјешне појединце и колективе, а ми свакако желимо и константно настојимо бити дио таквих прича”, истакли су из Бањалучке пиваре.

Једриличарска регата Барцолана је догађај који се организује од 1969. године и представља најмасовнију регату на Медитерану. Томе у прилог говори податак да из године у годину, на регатном пољу укупне дужине 16 наутичких миља, окупља десетине хиљада једриличара. Истовремено, догађај пропрати више од 250.000 гледалаца.



Овај спектакуларни догађај се одржава сваке године у другој недјељи октобра, када се током 10 дана смјењују догађаји који претходе регати која се одржава у Трсту. Више информација о самом догађају можете пронаћи на wеб сајту:

хттпс://www.барцолана.ит/
 
(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Реx

14.10.2019 13:59

Да имамо свијест пили би Нектар,потиснули сва друга пива и постали пивара број 1. у региону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пакло

14.10.2019 16:06

Није то бас тако,бољи је Јелен,Нектар је сама пјена !!!

Name

Директ

14.10.2019 18:57

Да имају јак маркетинг као Јелен и било би тако.

Name

Вендета

14.10.2019 15:28

Да они имају иоле ваљану маркетинг слузбу, урадили би мало висе на промоцији.. Јелен пиво доминира трзистем РС, имају пабове, присутни су на свим музицким фестивалима, данима пива.. Просле године на бањалуцким данима пива Јелен има три станда, Нектар ниједан.. инаце пијем искљуциво Нектар, али маркетинг им је јако лос.. позз за све пивопије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добар глас...

14.10.2019 18:33

Какав маркетинг!?Квалитер је у питању!Мало је рећи да је катастрофа