Берлускони грми: Вратите ми Милан!

Бивши премијер Италије Силвио Берлускони оштро је критиковао рад тренутне управе фудбалског клуба Милан.

Фудбал 16.10.2019 | 21:18
Берлускони грми: Вратите ми Милан!
Берлускони, под чијом владавином су росо-нери постигли највеће успехе, сматра да је ситуација веома лоша и да би било најбоље када би он поново могао да води клуб.

Силвио се осврнуо на изјаву извршног директора Ивана Газидиса како је "Елиот менаџмент" успео да спаси клуб који је био на ивици банкрота.

"Банкрот? То су фразе које би неко требало да каже само ако улази у тоалет и затвори први врата. А на то питање како да Милан опет учинимо великим, опет компликујемо ствари, а оне су просте, вратите клуб назад у руке Силвија Берлусконија", изјавио је Берлускони за "Теле Ломбардија".

Милан и Интер сада раде на пројекту изградње новог стадиона, што је претходно била Берлусконијева идеја коју је касније напустио.

"То су добри пројекти, сигуран сам да ће то бити прелепа и модерна арена. Ми волимо Сан Сиро јер смо ту освојили све, сваки гледалац има добар погледа и надам се да ће се решење наћи како би се спречило рушење стадиона. У супротном, предложио бих челницима града да ту игра Монца".

Он је сада власниик управо екипе Монце. Недавно је рекао како би његов садашњи клуб у пријатељском мечу победио Милан са 3:0.

"Била је то шала, не познајем лично Марка Ђампаола и Стефана Пиолија, тако да не бих коментарисао ствари око смене тренера", закључио је Берлускони.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

17.10.2019 08:51

сада треба на милан играти...

ОДГОВОРИТЕ