Ален није добио визу за Канаду!

Ален Исламовић (62) није певао на концерту Бијелог дугмета у Ванкуверу, као и у Торонту јер због проблема са визом није могао да путује са осталим члановима бенда.

Забава 14.10.2019 | 17:00
Ален није добио визу за Канаду!
Реч је о концертима којима бенд слави 45 година постојања, али ће све проћи без Исламовића. - Порука свима у Канади због мог недоласка на концерте Бијелог дугмета у Ванкуверу и Торонту.

Данас је свет скројен од лажи где свака нада нема смисла, где се једни сматрају важним, а други неважним, где једни могу имати све, а други ништа, где се чак и права на живот сматрају ништавним. Ово је стварност у коју упадамо и ми уметници и где нам подмећу лавиринте, препреке и заседе. Још једном изражавам дубоко жаљење свима који су срцем дошли на те концерте - поручио је Ален.

- Опет тражим неку наду, неки тренутак, да ће та проклета виза из Канаде стићи. Да ћу сести у авион и доћи, ако ништа бар данас и посетити Торонто, али то се топи сваким сатом. Жао ми је, нисмо били довољно добро информисани и организовани. Данас живимо у свету у којем је некима омогућено да тако лако путују и обављају своје послове, а некима се отежава и брани - пожалио се видно разочарани Ален.

- Данас нам свет кроје такве људи. Немам речи ни правог објашњења зашто баш ја. Надам се да ће Горан и екипа успети колико толико пружити вам тај доживљај - закључио је Исламовић.

Фанови су разочарани, а неки сматрају и да су преварени. Жалили су се и да је концерт каснио, а бенд није свирао песме Бијелог дугмета.

"Сутра ће написати да долази само Тифа", један је од јучерашњих коментара. "Није више распродато", "Огромно разочарење", још су неке од реакција.


Извор:Телеграф.рс Фото:Никола Томић

Коментари / 0

Оставите коментар