Сека блиста у 6.месецу трудноће!

Алексићева одлично подноси другу трудноћу, па је претходне ноћи певала у Београду

Забава 14.10.2019 | 16:00
Сека блиста у 6.месецу трудноће!
Сека Алексић (38) са супругом Вељком Пиљикићем (35) чека друго дете, а и ову трудноћу, баш као и прву, одлично подноси. То се види по њеном изгледу и одлуци да наступа докле год сматра да може, па је публику забављала претходне ноћи у Београду.

Алексићева се појавила у црној, уској хаљини, која је истакла њене облине и стомак, а коментари на ово Секино издање више су него похвални.



Подсетимо, Сека је прво дете, сина Јакова, родила 24. септембра 2016. године, а пар га је добио након дуге и тешке борбе за потомство. Сека и Вељко су, у жељи за другим дететом, са процесом вантелесне оплодње почели годину дана након доласка сина Јакова на свет.




- Почели смо са припремама, познато је да процес вантелесне оплодње није брз. Волели бисмо да се што пре поново остваримо као родитељи. Највероватније да ће то бити почетак наредне године. Уз Јакова смо схватили да је највеће богатство једног човека потомство, Богу хвала што нам је то даровао. Уз медицинске стручњаке и моју докторку Гоцу Ивановић, искрено се надамо да ћемо успети поново. Желели бисмо што више деце и да није велика разлика између њих - рекла је Сека 2017. године.



Извор:Информер.рс Фото:Инстаграм/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар