Мира искрено о прекиду пријатељства са Цецом!

Мира Шкорић отворила је душу па открила да је однедавно почела са напорним тренинзима кроз које је, каже, много тога научила. Такође, певачица је нерадо али коначно проговорила и о краху пријатељске везе са Светланом Цецом Ражнатовић, као и великом поносу - ћерки Милици, која студира медицину.

Забава 14.10.2019 | 13:00
Мира искрено о прекиду пријатељства са Цецом!
"Ово је бразилски џијуџицу, то је борилачки спорт. Ја волим ММА и волим борилачке вештине. Шта ћу ја кад нисам рођена да будем балерина. Мени је жао што наши спортисти немају простора да причају о томе. Ово је спорт где ради цело тело, то пуно жена тренира. Имам два феноменална тренера. Они мени душу узимају! Научила сам технику самоодбране на улици. Свашта се дешава и зашто женска особа да не зна да се одбрани. Ја препоручујем свим женама да крену на бразилску џијуџицу", истакла је она, па затим и ставила тачку на бројне спекулације о томе како се и зашто сукобила са Цецом.

"Мени је више мука на ту тему, хајде више да ставим тачку на то. Пуцају и бракови, а не пријатељства. Ја никоме нисам забила нож у леђа, само то ћу да кажем и довиђења, пријатно", испричала је она у "Премијери", па прешла на ведрије теме.

Похвалила се успесима њене ћерке, за коју каже да је боља особа од ње саме.

"Она је шеста година медицине, добар је човек, то прво, добар је пријатељ, боља је особа од мене. Она је на озбиљном факултету, има пуно обавеза, а мој највећи ослонац је мој сестрић Данило", закључила је Мира.

Иначе Мира ће ове године прославити 30 година успешне каријере концертом у Сава Центру, 22.октобра.


Извор:Курир.рс Фото:принтсцреен/премијера

Коментари / 0

Оставите коментар