"Рафа је све боље, може бити први на крају сезоне!"

Стриц Рафаела Надала, Тони Надал, сматра да шампион Ролан Гароса и УС Опена има велике шансе да годину заврши као најбољи тенисер света.

Тенис 15.10.2019 | 08:57
"Рафа је све боље, може бити први на крају сезоне!"
Надал ће се, сплетом околности, на чело АТП листе вратити 4. новембра, када се одузимају бодови са прошлогодишњег Мастерса у Паризу.

Тада ће се Шпанац наћи и званично испред Новака Ђоковића који је прошле сезоне у "Берсију" стигао до финала.

Тони Надал је протеклих дана био на промоцији турнира на Мајорци за наредну сезону и том приликом је рекао да је шпански тенисер све боље и да ће ускоро играти.

"Помало га је тај зглоб болео прошле недеље, али имам утисак да је из дана у дан све боље", рекао је Тони.

Велики су изгледи да Рафа по пети пут заврши годину као најбољи на свету.

"Новак је веома јак и сада пошто је одиграо два турнира, Рафа је имао знатно мање изгледе. Ипак, мислим да му се сада оствара шанса да буде први на крају, све ће зависити од тога како ће играти у Паризу и Лондону", закључио је Тони Надал.

У међувремену, Рафа се припрема за свадбу која је заказана за 19. октобар.

Свадбена церемонија ће се одржати на Надаловој родној Мајорци, а међу званицама су и имена попут Кристијана Роналда и Енрикеа Иглесијаса.

Рафа и његова дугогодишња девојка Сиска Перељо учинили су све да заштите своју приватност, тако да гостима неће бити дозвољено да са собом имају мобилне телефоне током славља.

Надала после славља 24. октобра очекује егзибиција са Новаком Ђоковићем у "Барис Арени" у Нур Султану. Хала у главном граду Казахстана може да прими 11.000 гледалаца.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар