"Митрогол": Сваки меч играм као да је први или посљедњи!

Центарфор "орлова" не размишља о наставку голгетерског низа, већ га занима само победа у Вилњусу.

Фудбал 14.10.2019 | 08:38
"Митрогол": Сваки меч играм као да је први или посљедњи!
Пет голова у пет утакмица учинак је Александра Митровића у досадашњем току квалификација за Европско првенство 2020. године, али центарфор српске репрезентације каже да га више занимају победе "орлова", него лични голгетерски салдо.

Уочи гостовања у Литванији истакао је да би било лепо наставити сјајну серију, али је много битније да Србија освоји три бода.

"Било би лепо да наставим голгетерски низ, али најбитније је да екипа игра добро и оствари победу. Ако дође још који гол, било би супер. Голови су само бонус", рекао је Митровић новинарима у Вилњусу и додао:

"Мој посао је да дајем голове, небитно против кога играмо. Имамо много добрих играча, како на мојој позицији, тако у целом тиму. Ја сваку утакмицу играм као да ми је прва или последња", казао је Митровић.

Када је реч о предстојећој утакмици, која неће имати велики резултатски значај пошто су Украјина и Португал у петак додатно одмакли "орловима", Митровић је навео да се две екипе веома добро познају, јер су се пре квалификација за ЕУРО састале и у Лиги нација.

"Биће другачије, ниједна утакмица није иста. Мање-више све знамо једни о другима, тако да неће бити изненађења, ни са наше ни са литванске стране. Знамо све о њима, верујем и они о нама. Знамо шта нас чека и спремни смо", навео је нападач српског тима.

Утакмица Литванија - Србија игра се у понедељак од 20.45 у Вилњусу.

Коментари / 0

Оставите коментар