Кањас причао Шпанцима о Звезди...

Када Делије запевају, све се тресе! Везиста црвено-белих пун утисака из Београда.

Фудбал 14.10.2019 | 11:48
Кањас причао Шпанцима о Звезди...
Тешко да има странца који је играо за Црвену звезду, а да није остао под утиском атмосфере њених навијача.

Најновији интервју дао је Хозе Алберто Кањас, који је за чувену "Марку" причао о Делијама и атмосфери коју праве на стадиону "Рајко Митић".

"Наше свлачионице налазе се ван стадиона и морамо да препешачимо одређени пут до терена. Већ сат времена пре почетка утакмице можете чути људе како вичу, певају и навијају. Чак и ако не желите да то утиче на вас, немогуће је, јер се око вас све тресе! То је невероватно и незаборавно искуство", истакао је 32-годишњи везиста, који је пре Звезде играо за Бетис, Свонси, Еспањол и ПАОК.

Колико је тешко противничким играчима да играју на београдској "Маракани", најбоље говоре резултати. Најсвежији су порази Олимпијакоса и Ливерпула, реми Наполија, Салцбурга, Јанг Бојса, Копенхагена...

"Резултати говоре за себе. Сваки велики противник који нам дође, не може лако да дође до победе и то је нешто што морамо да користимо", сматра Шпанац и додаје:

"Наш стадион је јако тежак за сваког противника. Када је утакмица, људи се стискају на препуним трибинама и навијају од првог до последњег минута, без обзира ко је противник. Не желе да гости осете да постоји имало поштовања према њима".

Говорио је Кањас и о резултатима црвено-белих.

"Боримо се за титулу првака Србије. Један смо од главних кандидата и вредно радимо на том циљу. Ствари иду добро... Добро нам иде и у Лиги шампиона. Знамо да ће бити јако тешко до краја, али направили смо леп корак недавно (победом против Олимпијакоса, прим.аут) и настављамо да се боримо", закључио је Звездин фудбалер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар