У црвено-бијелом је обећавао много више!

Квинси Милер на проби у Аустралији! Некадашњи љубимац навијача Звезде покушаће још једном да "рестарује" каријеру далеко од Европе. И то ако прође пробу.

Кошарка 14.10.2019 | 10:13
У црвено-бијелом је обећавао много више!
Када је у јесен 2015. године Квинси Милер (26) стигао у Црвену звезду, није му било потребно много да покаже велики таленат и да наговести да ће у Европи остварити оно што није успео у НБА лиги.

Међутим, његова каријера је брзо запала у лошу фазу, у којој је већ три године, па ће покушати да је оживи у Аустралији.

Тамошњи клуб Мелбурн јунајтед саопштио је да се договорио са Милером да одигра две утакмице за тај тим у Америци, у пријатељским утакмицама против Лос Анђелес Клиперса у понедељак, па Сакраменто Кингса у четвртак.

У тим утакмицама стручни штаб аустралијског клуба провериће пре свега здравствено стање експлозивног крилног центра, који овог лета није "прошао" у Цибони. Незванично, зато што је пао на лекарским прегледима.

А, пре само неколико година смешила му се много, много боља каријера.

Подсетимо, на крају своје одличне сезоне у Звезди, Милер је сјајним играма заинтересовао и Макаби, који га је довео, али га није много користио.

Током одмора у лето 2016, Милер је у САД други пут доживео тешку повреду колена играјући кошарку са друговима на Универзитету "УЦЛА" и од тада почиње његов стрмоглави пад.

Најпре је 2017. отишао у Бамберг, али ипак се није дуго задржао код тадашњег тренера немачког великана Андрее Тринкијерија, нити је имао значајну улогу. Потом је пробао у Порторику прошле сезоне, али је и то и Аустралија веома далеко од домета који су му били предвиђани у раној фази каријере.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар