Опет паника због Нејмара!

Отишла "задња ложа" на пријатељској у Сингапуру.  Можда се и премало прича о томе колико често је Бразилац ван терена. . .  Црвена лампица у Паризу, Нејмар поново повређен! Овога пута пауза не би требало да буде дуга као претходна. . .

Фудбал 14.10.2019 | 11:10
Опет паника због Нејмара!
Не гледају више у Пари сен Жермену на Нејмара као "прву звезду тима", чак га навијачи не воле због трансфер саге овог лета, али никоме није било свеједно после повреде коју је задобио у данашњој пријатељској утакмици за Бразил.

Нејмар је због проблема са "задњом ложом" морао да напусти терен већ после 12 минута, а заменио га је Филипе Кутињо - нови фудбалер Бајерна.

У питању је била пријатељска утакмица одиграна у Сингапуру, која је за циљ наравно имала добру зараду и промоцију Бразила, међутим она би могла Нејмара да остави и неколико недеља ван терена, све у зависности од озбиљности повреде.

Нејмар је пропустио доста утакмица за Пари сен Жермен од доласка из Барселоне, па се може већ говорити о томе да се често повређује, док је било проблема и с дисциплином.

Сви ови разлози могли би да "погурају" власнике клуба из Париза да се и дефинитивно реше незадовољног проблема плаћеног чак 222 милиона евра пре две године, али је питање да ли ће моћи да добију уложени новац.

Утакмица између Бразила и Нигерије завршена је без победника (1:1), а стрелци су били Арибо за афричку селекцију у 35. и Каземиро у 48. минуту за првака Јужне Америке.

Бразилци нису блистали против Нигерије, и игра и резултат брзо ће бити заборављени. Оно што би могло да буди лоша сећања на пријатељски окршај у Сингапуру тиче се пре свега најбољег бразилског играча - Нејмара, који је после само 11 минута морао да напусти терен због повреде.

За сада нема детаља, али претпоставка је да се ради о задњој ложи, за коју се нападач Пари Сен Жермена ухавтио пре него што је затражио измену. У најгорем случају, пишу бразилски портали, Нејмар би могао да одсуствује неколико недеља.

Подсетимо, Бразилац је дуго одсуствовао због руптуре лигамената скочног зглоба, није било на терену готово три месеца, а како се вратио (почетком септембра) пружа одличне партије у дресу ПСЖ-а и већ је постигао четири гола.

Уколико би морао на вишенедељну паузу био то велики ударац за Свеце, поготово што их чекају два тешка меча у Лиги 1, односно гостовање у Лиги шампиона. За пет дана иду Ници, онда и Брижу, па 27. октобра дочекују Олимпик Марсељ.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар