Почео да пакује кофере!

Озил ставио лондонску вилу у огласе, цена 10. 000. 000 евра! Још један доказ да је са Арсеналом завршио. . .

Фудбал 14.10.2019 | 18:46
Почео да пакује кофере!
Више се не поставља питање да ли ће, већ где ће и када Месут Озил отићи. Мисија бившег немачког репрезентативца и светског шампиона из 2014. истекла је, Арсенал и Унаи Емери не желе креативног везисту који је у великој кризи, па се већ данима на Острву спекулише шта ће бити са Озилом.

Да је са Тобџијама завршио то је јасно свима. Ове сезоне само 71 минут у Премијер лиги и прилично сурове изјаве шпанског тренера, који је поручио да када год нема Озила у тиму или протоколу, то је зато што може да рачуна на боље (спремније) играче.

Као будућа дестинација Арсеналове "десетке" најчешће се последњих недеља помињао Фенербахче, али како ствари сада стоје за Турке би то био превелик залог. Пре свега због чињенице да Озил има још годину и по дана уговора и што је још важније - плату од скоро 400.000 евра недељно.

И док медији нагађају где ће Немац, односно да ли би Фенер могао да пронађе неку формулу за довођење велике звезде, острвски таблоиди откривају да је Месут Озил ставио своју лондонску вилу у огласе. Огромну кућу коју је пазарио 2016. сада продаје за 10.000.000 евра и то само још један показатељ да се спрема за селидбу. И поново, оно што је извесно, У Лондону очито неће остати. А вероватно ни у Енглеској.

Озил је пре две године остворио врата свог дома за медије. А камера је имала и шта да забележи - шест спаваћих соба, неколико салона, кућни биоскоп, вински подрум, чак и прави мали паб у оквиру огромне кухиње.

Уверите се и сами...



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар