Од свих људи – Лоран Блан! Једва чека смјену Солскјера!

Некадашњи стратег ПСЖ-а одбио Лион, нада се послу у Манчестеру.

Фудбал 14.10.2019 | 18:08
Од свих људи – Лоран Блан! Једва чека смјену Солскјера!
Изгледа да је Лоран Блан баш запео да седне на клупу Манчестер јунајтеда. Чувени Француз, некадашњи репрезентативац, касније тренер Пари Сен Жермена, ових дана загледан је ка Острву и једва чека да управа Црвених ђавола смени Оле Гунара Солскјера, а њему повери вођење славног клуба.

До оваквог сазнања дошао је париски Лекип, уверавајући да се иза одлуке Блана да не прихвати позив Жана Мишела Оле да преузме Лион крије нада како ће ускоро Ед Вудвод посегнути за променама на Олд Трафорду. Претходних дана, пошто је Жозе Мурињо одбио Лавове, челници Лиона су проширили круг кандидата за наследника Бразилца Силвиња, контактирали Лорана Блана, међутим, ни он није расположен за посао.

Образложење је да чека смену Солскјера и прижељкује да добије шансу о којој се већ неколико пута досад шушкало. Кадгод је криза у Манчестеру, кад се тражи тренер, његово име је у најужем кругу кандидата, међутим, никад није добио позив. Можда га овог пута дочека, поготово ако се зна да је слободан од 2016. кад се растао са Пари Сен Жерменом.

Занимљиво да, попут Лекипа, и италијанска Газета сматра да Масимилијано Алегри, као на иглама, чека смену Солскјера и верује да је он одговарајући избор за енглеског великана. Иначе, Макс у биографији има шест Скудета (пет са Јувентусом, један са Миланом), док Лоран Блан може да се похвали како је првак Француске био и са ПСЖ (трипут) и са Бордом (једном).

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар