Пјанић: Заслужено! Сад идемо у Грчку по три бода!

"Знао сам да смо пуно јача репрезентација и прије првог меча са Финском. Идемо мушки у Грчку да узмемо три бода“, поручио Миралем Пјанић послије побједе 4:1 над Финском.

Фудбал 13.10.2019 | 13:42
Пјанић: Заслужено! Сад идемо у Грчку по три бода!
Репрезентација БИХ задржала је шансе за пласман на ЕУРО 2020 кроз квалификације убједљивом побједом 4:1 против Финске у Зеници.

Иако је селектор Роберт Просинечки „промијешао карте“ , његова екипа одиграла је одличан меч и заслужено уписала убједљив тријумф на Билином пољу.

Јунак "змајева“, ипак је био Миралем пјанић који је постигао два поготка.

"Свака част свим момцима и онима који су почели и онима који су ушли. Заслужили смо ову побједу , од прве до задње минуте видјело се да желимо ову побједу и само нас је то држало у овим квалификацијама. Нажалост  изгубили смо неке бодове, жао ми је што ону утакмицу против Финске нисам играо, јер сам знао да смо пуно јача репрезентација. Идемо мушки у Грчку и да тамо узмемо три бода“, рекао је Пјанић послије меча и похвалио „новајлије“ у екип попут Квржића, Ковачевића, Хоџића, Сарића....

"Сви момци су супер играли, доста су заслужни за ову пбоједу. Ова репрезентација треба те момке и вечерас су показали да могу бити од великог значаја за репрезентацију“.

На питање да прокоментарише другио погодак када је из волеја погодио мрежу Финске  рекао је кратко: "Срећа“, а потом се осврнуо на своју добру партију...

"Био сам три, четири дана болестан, нисам ни тренирао три дана, само посљедња два. Плашио сам се како ће данас бити, али задовољан сам прије свега јер смо побиједили“, рекао је Пјанић.

Имао је Пјанић и један свој препознатљив слободњак, али је Храдецки крајњим напором одбранио, а лопта се потом од пречке одбила у корнер.

"Замало је ушла, мало је фалило, добро је голман процијенио, али нема везе“.

Везњак Јувентуса оптимиста је пред важно гостовање „змајева“ у Грчкој у уторак.

"Ако будемо овако играли у Грчкој мислим да ћемо се вратити са три бода“, закључио је Пјанић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар