Краљевска породица одбацује Меган и Харија

Британска краљевска породица има све мање стрпљења и разумјевања за принца Харија и његову супругу Меган Маркл, који већ мјесецима ређају скандале и доносе исхитрене одлуке које нарушавају углед двора.

Занимљивости 13.10.2019 | 10:45
Краљевска породица одбацује Меган и Харија
Њихов посљедњи потез поновно је изазвао бијес остатка породице. Војвода и војвоткиња од Сасекса никога нису обавијестили о својој намјери да туже британске таблоиде, што је довело до нових несугласица.

Хроничар краљевске породице Ричард Палмер тврди да пар нема подршку преосталих чланова породице који се стиде њихових досадашњих потеза.

Принчев старији брат Вилијам је, наводно, у потпуности одбацио Харија, док су се принц Чарлс и његова супруга Камила удаљили од њих, пише "Цосмополитан".

Принц Хари је недавно тужио таблоиде "Даилy Миррор", "Сун" и "Неwс оф тхе wорлд" због наводног прислушкивања његовог телефона, што потом потврдила и Бакингемска палата.

Меган Маркл је, такође, поднела тужбу, али против таблоида "Маил он Сундаy", пошто је тај лист, без њеног одобрења, објаво писмо које је написала свом оцу Томасу Марклу.

(Агенције)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Свако чува своју столицу

13.10.2019 20:22

У Шведској је Краљ искључио сина јер ну се жена сликала за рекламе за доњи веш. И кћееку јw откачио јер је удата за хоштаплера, преваранта и алковоличара. Краљ је схватио како му изгледа породица очима нарлда. То је ваљда у свим краљевским куцама сада да се боре да задрзе власт па и ако треба да откаце цланове породице.

ОДГОВОРИТЕ