Звезда - Будућност: Више од спорта за челнике!

За тренере и играче то је само дерби! Поново се кува пред дуел српског и црногорског првака. Појавиле се информације са Скупштине АБА лиге. Добрић и тренер Томић, ипак, говорили само о спорту.

Кошарка 13.10.2019 | 08:19
Звезда - Будућност: Више од спорта за челнике!
Ближи се нови дуел Црвене звезде и Будућности из Подгорице у АБА лиги, први ове сезоне. Тензије таман што су спласле након прошлогодишњег финала плеј-офа, када је свачега било и у Пиониру и у Морачи, почеле су поново да расту.

Медији у Србији у суботу су пренели незваничну информацију (нико се још није огласио из клубова), да су на Скупштини АБА лиге у Загребу пале тешке речи између представника два клуба.

У центру пажње били су Драган Бокан председник Будућности и Филип Сунтурлић генерални директор Црвене звезде.

"Запамтите, биће вам враћено, лично ће вам бити враћено, то обећавам са више страна", обратио се Бокан колеги из Звезде.

Сунтурлић му није остао дужан: "Опет нас увлачиш све у блато. Средили смо документацију, кренули даље... Прво мора да се води рачуна шта си ти урадио директно на трећој утакмици, од тренутка када смо слетели док нисмо одлетели. Требало би да те буде срамота. Срам те било", одговорио му је челник Звезде.

Али је последњу реч имао Бокан.

"Немој тако да причаш са мном, да ти се не дигнем! Задњи пут си то рекао".

И све то пред нови окршај шампиона и вицешампиона региона.

Тим поводом је тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић најавио меч, али је говорио само о спорту.

"Очекује нас још једна важна утакмица. Фенербахче смо оставили иза себе, окренути смо екипи Будућности и почели смо припреме за тај меч већ у петак. Играћемо у истом окружењу као и меч са Приморском, и желимо да играмо на исти начин као и претходну утакмицу, тврдо и чврсто у одбрани, придржавајући се договора из свлачионице. Улазимо полако у ритам који ће бити уобичајен ове сезоне, и који ће бити још бржи и тежи како време буде одмицало. Желимо победу, и добар наставак у регионалној лиги", рекао је Томић у најави утакмице.

Огњен Добрић сматра да нема тајни између Звезде и Будућности.

"Добро се познајемо са екипом Будућности која је претрпела одређене промене у саставу, али је група домаћих играча остала на окупу. Брзо смо се окренули том мечу, и као што сам рекао још у свлачионици Арене после Фенербахчеа, врло нам је важно да добијемо ту утакмицу и да на прави начин уђемо у сезону у АБА лиги", казао је кошаркаш црвено-белих Огњен Добрић.

Утакмица Црвена звезда - Будућност играће се у недељу од 20.00 у дворани "Александар Николић" у Београду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар