Опело за Лану одржано на Новом гробљу у Београду

Опело несрећно настрадале Лане Биједић из Мостара, одржано је данас на Новом гробљу у Београду.  

Србија 12.10.2019 | 16:49
Опело за Лану одржано на Новом гробљу у Београду
Млада Мостарка пронађена је 9. октобра у мјесту Студенци код Љубушког, а њено тијело је извучено из ријеке Студенчица са више повреда на глави и с назнакама дављења.



Информација о ономе што се испоставило да ће бити једно од најмистериознијих убистава на Балкану ни до данас нема пуно јасних информација.

Према посљедњим сазнањима, она је кобног дана рекла да се упутила на кафу са пријатељицом, али је та дјевојчица касније навела да оне тог дана заправо нису требале да се нађу.



Мајка је одмах, у паници јер јој се Лана није јављала на телефон, пријавила њен нестанак.

Нажалост, само неколико часова касније, рибар је у ријеци пронашао њено тијело и одмах позвао полицију.

Посљедњи сигнал њеног телефона ухваћен је код Чапљине, а исти је пронађен на мјесту злочина. 

Лана Биједић биће кремирана, а породица ће накнадно одлучити да ли ће бити сахрањена у Мостару или Београду.

Информација о потенцијалним осумњиченим још нема, а полиција свакодневно “чешља” терен гдје је тијело пронађено. Осим телефона, на вјештачењу је и њен лаптоп.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Сyднеy

13.10.2019 00:20

Није ми јасно ако је ова убијена дјевојка унука Дјемала Бједиц зар она није муслиманка Не би рекао да је Дјемал био крисцан па ме занима одкуд свестеник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

13.10.2019 08:54

Назалост, вазније би било, прије питања о припадности религији, да сте се питали има ли помака у истрази - да ли се зна ко ју је убио и засто и да сте изразили своје заљење због унистења једног младог зивота. Она је, вјероватно. дијете из "мјесовитог" брака и сигурно постоји разлог засто се један од родитеља, претпостављам, мајка, одлуцила за православни обред. Али, то уопсте за нас није вазно. Мени лицно, не би "упало у око" ни да је то обављено по исламском обреду. Све је то мање вазно од губитка зивота. Узгред, она није унука ДЗемала Биједица, него његовог блиског сродника.

Name

Ре Оља

13.10.2019 21:20

Слазем се са Вама! Претезак тренутак за њену мајку и породицу.Превелика бол!