Свадја колега! Љуба је сујетни маторац!

Након што је Курир пустио сцене из видео-снимка на којем се види како Љуба одбија да пева на рођењу сина Дарка Лазића, те како понижава домаћина, Лазић је након дуго времена отворио срце и рекао шта заиста мисли о свом старијем колеги.

Забава 12.10.2019 | 12:00
Свадја колега! Љуба је сујетни маторац!
"Десило се то да ме је Љуба разочарао баш тада када ми се син родио. Иначе, он је човек којег сам ја поштовао од почетка такмичења у "Звездама Гранда". Увек сам радо певао његове песме и он је за мене једна велика певачина, легенда. Међутим, на страну све то, мислим да такво понашање није за његове године, његову каријеру, за његово име. Једноставно не знам због чега је сада толико сујетан. Ја не разумем што он није срећан што неко има да га замени. На млађима свет остаје, а не на сујетним маторцима. Па и ја ћу остарити једног дана, доћи ће млађи", искрен је био Дарко и наставио да објашњава.


"Ми смо били толико добри да нема даље. Тај дан сам га замолио да отпева песму, а он ми каже да не може, да чека свог клавијатуристу. Мислим, то је таква глупост. Он је позван као гост, не знам одакле му право да ту код мене зове свог клавијатуристу. Сујета и љубомора су чудо, то је што ја имам да кажем", завршио је Лазић.



Будући да се млади певач разочарао у свог великог обожаваоца и да је, како Лазић тврди, веома сујетан, старији колега је остао при свом ставу да Лазић мора да се кани пића. - Ја сам једном о томе причао и не пада ми на памет опет то да коментаришем. Рекао сам тада шта имам и остајем при томе да од Лазића ништа неће бити ако настави како је навикао. Он мора скроз да се кане тог пића и да не говорим шта све не. Ја му нисам ни отац ни мајка па да му говорим шта да ради, нека ради шта хоће. А то са весеља нећу да коментаришем, рекао сам већ. Ја ћу да се понашам онако како ја мислим да треба, имам свој ауторитет и не газим га ни због кога - рекао је Љуба.


Извор: Курир.рс/С.телеграф Фото Курир.рс

Коментари / 0

Оставите коментар