Емери добио упозорење - Лига шампиона или отказ!

Индиректно, додуше. . .

Фудбал 12.10.2019 | 17:30
Емери добио упозорење - Лига шампиона или отказ!
На другу репрезентативну паузу од старта сезоне Арсенал је отишао као трећепласирани тим Премијер лиге. Имајући у виду да Тобџије већ три сезоне заредом не могу до Лиге шампиона може се рећи да позиција која води у елиту на крају сезоне испуњава очекивања навијача и управе клуба, међутим менаџер Унаи Емери добио је јасно упозорење: Арсенал ту мора и да остане како бисте ви задржали посао!

Мање-више овако енглески таблоди преносе дешавања са формуна навијача лондонског клуба, где је на питања присталица славног клуба одговарао један од најважнијих људи из спортског сектора Раул Санлехи.

Навијачи нису превише околишали, једно од врло јасних питања гласило је да ли су пред тренера постављени неки захтеви...

"Разговарали смо са Унаијем. Прошле сезоне пропустили смо квалификације за Лигу шампиона, али ове године са јачим саставом то не би смело да се догоди", казао је Санлехи. 

Ове речи медији на Острву оценили су као упозорење Емерију, који је протеклог лета потрошио 152.000.000 фунти на нове играче. Подсетимо, Арсенал је оборио клупски рекорд купивши Николу Пепеа од Лила за 72.000.000; Вилијам Салиба из Сент Етрјена плаћен је 27.000.000; Киран Тирни из Селтика 25.000.000; Давид Луиз из Челсија 7.000.000 фунти... Само за позајмицу Данија Себаљоса утрошено је 15.000.000 фунти.

У управи Арсенала верују - више него довољно за повратак у елиту после три године.  

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар