Федерер потписао јак уговор!

Играће у Кини бар до 2023. године! "Узбуђује ме идеја о игрању на новим местима. То ми даје прилику да видим нове стадионе и представим се новим навијачима", рекао је Федерер приликом потписивања уговора са турниром који ће бити одржан од 27. до 29. децембра ове године.

Тенис 12.10.2019 | 10:13
Федерер потписао јак уговор!
До када ће Роџер Федерер професионално играти тенис, тема је већ неколико сезона.

Пред крај ове, две ствари су извесне: Швајцарац ће бити део АТП тура 2020. и играће егзибиционе мечеве у Кини до 2023. године.

Учешће на Мастерсу у Шангају, на ком је јуче у осмини финала спасао пет сет лопти против Давида Гофана, а данас за ривала у борби за полуфинале добио Александера Зверева, Федерер је искористио да потпише уносан спонзорски уговор према ком се обавезао да наступа на ревијалном турниру у Хангџоуу у наредних пет година.

Другим речима, до своје 43. године.

Освајач 102 титуле напунио је 8. августа 38 година и, осим што признаје да размишља о повлачењу, нема намеру то да учини ускоро.

Постојала је верзија према којој би се освајач 20 грен слем титула повукао после Вимблдона следеће године, што је и он у међувремену наговестио изјавом.

"Узбуђује ме идеја о игрању на новим местима. То ми даје прилику да видим нове стадионе и представим се новим навијачима", рекао је Федерер приликом потписивања уговора са турниром који ће бити одржан од 27. до 29. децембра ове године.

О новцу није било речи...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар