Дарко Лазић проговорио о афери Лукаса и његове бивше!

Певач Дарко Лазић посветио се повратку на естрадну сцену, а сад је открио у каквом је односу са Ацом Лукасом, пошто се спекулисало да је након скандала у који је била уплетена његова сада бивша супруга Ана Севић са колегом на ратној нози.

Забава 11.10.2019 | 14:00
Дарко Лазић проговорио о афери Лукаса и његове бивше!
Наиме, Лазић је открио да му је Лукас један од најбољих пријатеља са естраде, као и да њега не криви за спорну ситуацију која се наводно десила између Ане и Лукаса.

- Пре свега, што се тиче пријатеља са естраде, многи су ме разочарали. Кад кажем многи, мислим на оне који су ми као били пријатељи, а вукли су ме на дно. Са таквим полусветом више немам контакт. Иначе, Андреану Чекић сматрам за пријатеља за цео живот. И њој, ако треба душа, срце, нога, све ћу да јој дам. Ту је, наравно, и Аца Лукас, којег сматрам за доброг пријатеља.



Значи, ти и Лукас сте у добрим односима? Не кривиш га ни за шта?

- Лукас је баш, баш доста био уз мене. И данас ме позове да ме посаветује око свега. Чим нешто прочита у новинама, каже ми: "Морамо да се видимо да попричамо". Мене је то јако изненадило, али Лукас је заиста доста био уз мене.

И после свега што се издешавало и писало за Ацу и твоју бившу, вас двојица сте у више него добрим односима?

- Пре свега морам да кажем да не желим уопште да причам о бившој. Ни на једно питање везано за њу нећу одговарати нити желим таква питања. После свега што се издешавало пре, знате већ шта, он је човек којем неке ствари не можеш замерити. Он је такав, и то је то. Поштујем га много, као и он мене. Посаветује ме увек као своје дете. Аца нема ни грам сујете.

Лукас те саветује као своје дете?

- Ово је шпанска серија, али све је сада ОК. Он нема везе ни са чим, не кривим га ни за шта.

Како коментаришеш то што Ацу покушавају да саботирају. Није добио визу за турнеју у Аустралији?

- Ево, само ћу ти једну ствар рећи. Лукас и ја имамо сличне непријатеље. Нас двојица ћемо се изборити са свима. Лукас и ја смо јачи од свих њих. Ми знамо ко су нам непријатељи. Ти људи су нам некада били блиски пријатељи.


Извор: Курир.рс   Фото: Драгана Удовичић, Владимир Шпорчић, Зорана Јевтић

Коментари / 0

Оставите коментар