Врањешу за рођендан ипак пева Цеца!

Светлана Цеца Ражнатовић дефинитивно пева на 30. рођендану код Огњена Врањеша следеће недеље у Атини и то за 50. 000 евра, о чему је Курир већ писао.

Забава 11.10.2019 | 11:00
Врањешу за  рођендан ипак пева Цеца!
Фудбалер Грчког АЕК успео је да се договори с менаџером највеће балканске звезде, која ће се на забави појавити као специјална гошћа и отпевати блок својих највећих хитова. Ипак, бивши љубавник Јелене Карлеуше ништа није желео да препусти случају, па ће српску мајку у Грчкој дочекати на највишем нивоу.


Према речима нашег добро обавештеног извора, Цеца стиже авионом у ком је за њу резервисана карта у бизнис-класи, а испред аеродрома је чека лимузина и неколико припадника обезбеђења, који ће јој током боравка све време бити на располагању.


- Огњен изузетно цени и поштује Цецу и њен рад. Одувек је желео да му она пева на рођендану, али се никад пре за то није указала прилика. Услове њеног доласка је уговорио с менаџерима и она ће у Атину доћи с комплетним тимом својих музичара, као и са својим фризером. Колико ми је познато, Цеца у Грчку стиже с Кипра, а не из Београда. Огњен је желео да јој максимално укаже поштовање, па је закупио луксузни хотел у самом срцу Атине, који је букиран током целе године и тешко је у њему добити апартман. Међутим, он је успео да све среди и певачица ће бити смештена у соби с најлепшим погледом на град - каже наш извор.



Према његовим речима, Ражнатовићеву у соби чека изненађење. - Не знам још увек о чему се ради, али Огњен је велики џентлмен и зна ред. Сигуран сам да је осмислио нешто што ће Цецу пријатно изненадити. У Атину стижу и Огњенови пријатељи из Србије, Босне, Белгије, а наравно, ту ће бити и његови саиграчи из АЕК. Закупио је локал у елитном делу града који се специјално преуређује за потребе његове забаве.


Наравно, пре Цеце ће певати и тренутно најпознатија тамошња певачица, а стиже и још један бенд из Србије. Нисам сигуран које песме Огњен највише воли и да ли се договорио које хитове ће извести у договореном блоку, али знам да воли све њене песме. Свакако, биће то луда забава - завршава наш извор.

Извор:Курир.рс  Фото: Немања Николић/Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар