Пронађена дрога, оружје, разни експлозив

У Источном Новом Сарајеву и Источној Илиџи ухапшене су двије особе код којих је пронађена већа количина марихуане, оружје и екпслозивна средства, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Република Српска 10.10.2019 | 18:54
Пронађена дрога, оружје, разни експлозив
Претресом куће и помоћних објеката на три локације на подручју Источне Илиџе које користи особа из ове општине чији су иницијали С.Л. пронађен је око килограм марихуане, аутоматска пушка са два оквира, седам ручних бомби, седам минско-експлозивних средстава и 109 метака различитог калибра.

Полиција је у Улици војводе Радомира Путника у Источном Новом Сарајеву одузела 500 грама марихуане претресом аутомобила "пасат", који користи лице са Пала чији су иницијали А.В.

Над ухапшенима је извршена криминалистичка обрада, а надлежном тужилаштву ће против А.В. бити поднесен извјештај о кривичном дјелу неовлаштена производња и промет дроге, а против С.Л. извјештај о кривичном дјелу неовлаштена производња и промет дроге и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Галеб

10.10.2019 21:14

Ста цес пронаци гдје криминалци управљају Нецес ваља наци књиге ,него орузје дрогу Поцемусе криминалци познају није ваљда по науци

ОДГОВОРИТЕ