Марина Висковић после 10 година раскинула веридбу!

Певачица Марина Висковић раскинула је веридбу са Мирком Вуковићем, са којим је била у вези десет година, а ког је углавном крила од јавности.

Забава 10.10.2019 | 19:00
Марина Висковић после 10 година раскинула веридбу!
Током везе са Мирком, Марина је нерадо говорила о приватном животу за медије, заједничке фотографије готово никад није објављивала, а у једном од последњих интервјуа навела је да су одложили свадбу јер им то није приоритет.


- Имали смо планове, али то одлажемо јер ми заиста није важно. Нисам тип који о томе машта. Мирко ми каже: "Хајде макар журку да направимо". Познавајући нас, то ће бити луда журка - рекла је певачица пре неколико месеци.




Мирко је у јулу 2017. године ухапшен током полицијске акције "Арес", када је ухапшено 360 особа, а он је приведен због нелегалног поседовања оружја, пренели су тада домаћи медији.


- Ништа се спектакуларно није десило и зато не бих придавала значаја тој причи. То не занима моју публику којој имам много тога занимљивог да понудим. Ипак, све је у најбољем реду и Мирко и ја смо након краће нужне раздвојености поново заједно. Преувеличано је све о чему се писало у односу на оно што се стварно десило.




Ништа међутим од тога што се десило Мирку није страшно – рекла је Марина за медије након Мирковог хапшења. Док су били у љубави, Марина и Мирко живели су заједно и то у луксузној вили која поседује и споствену теретану, собу са билијарским столом, а у дневном боравку се налази мноштво скупоцених предмета и комада намештаја.



Певачица је ретко када говорила о свом, сада већ бившем дечку, а истакла је како је певачица Светлана Цеца Ражнатовић била посредник у њиховом упознавању. Многи су очекивали да ће Марина ускоро стати на "луди камен", али је ипак дошло до краха везе.


Извор: Курир.рс/Информер/ Фото: Принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јоја

10.10.2019 17:16

десет година вјеридба , будалцина мајко мила, десет година ... па не зна се ко је веца будалцина она или он . најгоре сто у њу гледају диве јој се виде у њој идола ове анонимне глупаце ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

10.10.2019 19:28

Десет година вјерени.Могли су за толике године имати дијете у трецем разреду сколе.Ту нико није нормалан.