Јокић: Први тренинг? Шок!

Навијачи Денвер Нагетса са великим нестрпљењем очекују старт нове сезоне у НБА.

Кошарка 12.10.2019 | 08:57
Јокић: Први тренинг? Шок!
Један од главних адута свакако ће бити Никола Јокић који је имао одличну претходну сезону. Српски центар је забалежио деби на Ол-стар мечу, а био је и у првој петорици сезоне у избору НБА.

Јокић је одмарао у неколико пријатељских мечева чини се да му ни даље није јасно како је буквално преко ноћи стекао велику популарност са оне стране Атлантика.

"Ја само играм кошарку, исто као што сам играо и раније, као јуниор или средњошколац. Све радим на исти начин", рекао је Јокић недавно када су га питали шта то посебно карактерише његову игру на центарској позицији.

Денвер није журио да га "убаци у ватру". Стрпљиво су чекали моменат да сазри, али Јокић каже да у почетку није имао визију шта га очекује.

"Први тренинг је био шок. Момци су изашли из теретане, сви су ми деловали изузетно атлетски. Џејџеј Хиксон је био ту, Кенет Фарид, Јусуф Нуркић је био повређен, али је Жофри Ловерњ такође био ту. Био сам пета или шеста опција. Знам само да сам радио напорно. Изгубио сам много килограма и припремао сам своје тело и ум да радим још више и уверим себе да ћу добити прилику", признао је Јокић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар