Дара Бубамара пише књигу!

Пошто је одбила улогу у филму у којем би играла са светским звездама, ди-џеј Снејком и Биг Алијем, певачица је одлучила да свој живот преточи на папир.

Забава 10.10.2019 | 14:00
Дара Бубамара  пише књигу!
Дара Бубамара има каријеру дугу 30 година, а за то време и буран приватни живот, због чега је одлучила да напише књигу „Моји принципи“, открила је певачица ексклузивно у разговору за Курир Старс.


Идеја да накратко постане писац и своју интиму подели с публиком добила је због понуде француских продуцената да се нађе у једном крими-филму. У њему је, да је прихватила улогу, требало да се појави са репером ди-џеј Снејком и америчким хип-хопером Биг Алијем, али јој каријера није допустила да приушти овако изазован залогај. Пошто јој темперамент никад не дозвољава да мирује, одмах је одлучила да свој живот стави на папир.


- Понуда за филм била је веома примамљива и дуго ми је било жао што нисам могла то да прихватим јер нисам могла да откажем све заказане наступе и обавезе око снимања песама да бих седела толико у Француској. Нарочито јер је у филму требало да се појаве светске звезде ди-џеј Снејк и Биг Али, које иначе познајем и преко свог бившег супруга Милана - испричала је Дара. Засад, Бубамара ће се утешити писањем књиге у којој ће се наћи делови њеног најинтимнијег живота, па и оног најстрашнијег, када су у јавност испливале њене порно-слике.



- Књига ће бити лудило, ту ће бити све о томе кроз шта сам пролазила у животу и како сам се борила у животу и приватно и пословно, о мушкарцима, о афери коју сам имала, па до преваре коју ми је сместио пријатељ... И наслов сам одмах знала да ће бити „Моји принципи“, а видећете и зашто када будете читали - открива Дара узбуђено, али још држи у тајности када ће списи угледати светлост дана.


Да ли ће се у књизи наћи и њени сукоби са колегиницом Секом Алексић, то није желела да коментарише, али је додала да ће се у белешкама наћи и лепе успомене. - Наравно, нећу изоставити ни мој брак са Миланом, јер ми је то био леп животни период са човеком с којим имам предивног сина - закључила је певачица.



Извор: Курир.рс Фото: Драгана Удовичић

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Вук

10.10.2019 12:32

Да погађамо, какву би улогу у том филму радојка могла добити ..и на шта би се свело њено појављивање ;) ...ммм ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

вук

10.10.2019 14:30

Нисам знао да зна да писе!?!?!

ОДГОВОРИТЕ