У саобраћајној несрећи погинуо мигрант

Неидентификовани млађи мушкарац смртно је страдао у саобраћајној несрећи која се догодила рано јутрос на регионалном путу Р-401, у селу Подзвизд, надомак Велике Кладуше.

Босна и Херцеговина 10.10.2019 | 10:57
У саобраћајној несрећи погинуо мигрант
Из полиције су потврдили овај догађај истакавши како се највјероватније ради о мигранту. Њега је, док је претрчавао цесту, ударило возило домаћих регистарских таблица којим је управљао бх држављанин.

Сазнајемо како је мигрант од посљедица задобијених повреда подлегао на лицу мјеста, а возач је позвао полицији и пријавио овај догађај. Више информација биће познато након што припадници полиције под надзором кантоналног тужиоца обаве увиђај на лицу мјеста.

Ово није прва оваква несрећа, обзиром да је прије нешто више од мјесец дана у мјесту Доња Лучка, између Цазина и Велике Кладуше такођер на сличан начин страдао мигрант. Њега је тада, док је претрчавао пут, ударио голф којим је управљао Ш.Р. (25) из Велике Кладуше.

Иначе, ради се о подручју на којем се може сусрести велики број миграната који, након што доспију на подручје Унско-санског кантона, настављају своје кретање према Великој Кладуши и граници с Републиком Хрватском.

(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар