Милош Бојанић крије да му је деда отац!?

Милош Бојанић нашао се на мети оговарања мјештана његовог родног Јоховца поред Бијељине, а прича која кружи селом да је Милошев прави отац заправо његов деда главна је тема његових некадашњих суграђана.

Забава 10.10.2019 | 13:00
Милош Бојанић крије да му је деда отац!?
Како Ријалити сазнаје, старосједиоци малог мјеста у Републици Српској, из ког је Бојанић потекао и гдје је саградио велелепно здање када је постао познат и зарадио велике паре, тврде да је Милошева мајка прије удаје за његовог званичног оца живјела са његовим дедом и да се из њихове везе наводно родио популарни пјевач.


- "Милоша није направио рођени отац, њега је направио деда! Деда му је живио са мамом и он га је направио, па се због срамоте сина оженио њом - тврди Живојин Жоја Јовановић, мјештанин села Јоховац, и додаје да су то знали и Милошеви другови из школске клупе, те да је због тога у дјетињству често био предмет спрдње вршњака:


- "Ову причу знају и Милошеви другари из младости. Они су га још у школи задиркивали за то. Бојанић је био шокиран чиме се његови сусједи баве послије толико година, али га није изненадило што ни након неколико деценија успјешне каријере људи не престају да му пакосте и покушавају да му наруше углед. Он се својевремено бранио да су све то измишљотине.


- "Знате како, ја сам у свом селу једини успио. У златно доба сам на свака два, три мјесеца новим аутомобилом долазио, градио кућу, ширио имање. Људи су то гледали и ти појединци који причају будалаштине су очито несретни у својим животима, па се тиме баве. Сад су нашли послије толико година да причају о двије генерације прије мене. Не треба копати по гробовима, нема смисла, није људски. Мој отац је умро, деда ми је покојни и сад неко потеже неке приче које су чисте измишљотине - рекао је пјевач.


Милош се након тога упоредио и са највећом балканском звијездом Здравком Чолићем, којем су због популарности такође приписивали разне ствари како би га деградирали: - Кад је Чола био најпопуларнији, током седамдесетих, одмах су писали да је хомосексуалац. Тако то иде - бранио се Бојанић.


Како извор близак Милошу наводи, по естрадним круговима се дуго причало о томе, али Милошу ту причу нико није смио ни да помене.

Извор: Република.рс  Фото: Телеграф

Коментари / 0

Оставите коментар