Мурињо неће у Лион, хоће у Енглеску!

Нова мета Француза је Лоран Блан. . .

Фудбал 10.10.2019 | 20:02
Мурињо неће у Лион, хоће у Енглеску!
Имао је Жозе Мурињо прилику да у својој биографији упише још једну земљу у којој је радио. Имао је, али је – одбио. Португалски стручњак саслушао је понуду коју му је доставио председник Лиона Жан-Мишел Ола и онда се на њој захвалио.

Како је јавио француски РМЦ, Жозе Мурињо није прихватио пондуу да постане нови тренер Лиона, после смењенон Силвиња, због жеље да се врати у Енглеску. Португалцу тамо живи породица и не жели да се од ње одваја, а и најкомотније се осећа у фудбалском окружењу на Острву, где је у два мандата водио Челси, а последњи клуб му је био Манчестер јунајтед.

Управо након отказа на Олд Трафорду Мурињо је без посла. Добијао је понуде са разних страна, довођен је у везу са бројним клубовима, али и даље нема посао. Па чак и из Енглеске је наводно имао понуду, од Њукасла када је отишао Рафа Бенитез, међутим, тада је рекао да се његове амбиције не поклапају са клубовима из средине табеле.

Све када се сабере, где је радио и где тренутно не би могао да ради, делује као сасвим реална шпекулација која се недавно појавила у делу енглеских медија, да Мурињо чека позив – Арсенала. Унају Емерију ионако нешто не цветају руже на Емирејтсу.

А, што се тиче Лиона, нова мета је – Лоран Блан. И он је тренутно без посла и то још од 2016. године када је напустио Пари Сен Жермен.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар