Алегри спреман да преузме Јунајтед, али...

Италијан је без посла од одласка из Јувентуса. . .

Фудбал 10.10.2019 | 15:36
Алегри спреман да преузме Јунајтед, али...
Манчестер јунајтеду, којим од децембра 2018. године командује норвешки стратег и некадашњи члан овог клуба Оле Гунар Солскјер, не цвјетају руже у текућој сезони.

Тим са Олд Трафорда је под командом фудбалера, који је 1999. године поготком у надокнади времена донио евро-титулу у побједи над Бајерном (2:1), у првих осам кола нове сезоне уписао двије побједе и по три ремија и пораза, што је у овом тренутку довољно само за 12. мјесто, уз чак 15 (!?) бодова мање од лидера Ливерпула, са којим ће снаге одмјерити одмах по повратку са репрезентативна паузе.

Фудбалска јавност на Острву, али и поједини медији, већ је почела да шпекулише о промјени на клупи "црвених ђавола" или, боље речено, уручивању отказа тренеру који је до марта био вршилац дужности менаџера Манчестер јунајтеда.

Као један од кандидата да, евентуално, наслиједи Солскјера помиње се и – Масимилијано Алегри, који је и даље без посла након напуштања Јувентуса, са којим је освојио пет узастопних трофеја у Серији А.

Италијан је, према информацијама које стижу из Енглеске, расположен да преузме екипу, али под једним условом  - да се то догоди у року од неколико седмица!

Како наводе острвски медији, Алегри је то саопштио и извршном потпредсједнику клуба Еду Вудворду, који је сад на потезу...

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар