Како су хулигани напали младића за тезгом (Видео)

Безбједносна ситуација у Мостару и Херцеговини далеко је од добре. Осим два убиства у протеклих седам дана, у прошли уторак десио се и инцидент који је само пуком срећом завршио без жртава.
 
 

Босна и Херцеговина 09.10.2019 | 11:57
Како су хулигани напали младића за тезгом (Видео)
Наиме, на магистралном путу М17 у насељу Врапчићи, у непосредној близини стадиона Рођени, четворица хулигана, наводно навијача Зрињског, напали су А. Џ. (1994.) који је радио на штанду за продају воћа и поврћа.

Напад је забиљежила надзорна камера поред штанда. Младића су нападачи ударали рукама и ногама, на крају и теглом. Једна га је погодила у главу, од чега је А. Џ. задобио повреде. Младић се покушао бранити ножем који је користио за резање воћа, а након краће борбе успио се отргнути. Хулигани су са њега скинули и мајицу са симболом навијачке групе Ред Армy и одузели му нож, те се потом удаљили са лица мјеста. Нож су одбацили, а касније су га пронашли припадници МУП-а ХНК-а који су ускоро дошли на лице мјеста.

Нападачи су до штанда поред цесте дошли у црном пассату регистарских ознака М83Т735. Таблице је успио забиљежити један од радника фирме РТС Пром.

Касније је утврђено да је пассат у власништву Н. К. Њиме је управљао њезин унук Ловро Бошњак који је ухапшен, док је један од хулигана био и његов брат.



(Вијести)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Загор

09.10.2019 10:57

Јаки хулигани,сваки по40 кила,само овако и нападају,ко цопор,за друго треба имати ону ствар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки Требине

09.10.2019 11:39

Како мени увјек промакну кроз Саке , ови Скутори .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

09.10.2019 16:02

Треба их добро налупати

ОДГОВОРИТЕ