Добре вијести за Партизан...!

Солскјер ће више мислити на Норич него на црно-беле! Острвски медији преносе да Оле Гуне Солскјер не може још дуго да рачуна на подршку управе клуба после најслабијег старта у последњих 30 година.

Фудбал 09.10.2019 | 20:40
Добре вијести за Партизан...!
Јунајтед је на 12. месту са свега девет бодова и чини се да Норвежанин сада има највећи проблем у свлачионици јер је очигледно да му и играчи полако окрећу леђа.

Према писању "Сана" Солскјер ће имати рок до краја месеца да помери ствари у добром смеру, а наводно је меч са Норичем 27. октобра означен као круцијалан.

Лист преноси да у случају пораза од "канаринаца" може да се догоди да Солскјеру буде уручен отказ.

То можда и нису тако лоше вести, нарочито за Партизан, који ће три дана раније играти меч Лиге Европе на стадиону у Хумској.

Како ће Јунајтеду бити приоритетан меч у Премијер лиги, може лако да се догоди да на стадиону у Београду Солскјер изведе комбиновани тим, што би била још већа прилика за изабранике Саве Милошевића да нанесу ударац противнику који је у великој кризи.

Јунајтед после паузе 20. октобра у дербију дочекује Ливерпул, потом путује у Београд, па гостује Норичу.

Ипак, проблем за Солскјера је што његове инструкције готово да не допиру до играча који уопште не одговарају на њих на терену и велики број њих не би имао ништа против тога да му виде леђа.

Он је наводно рекао играчима како би "још две сремне утакмице" могле да значе да ће добити отказ те да би "могли да зажале због тога јер следећи менаџер би многима показао где су врата".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар