Проблем за Луку Јовића?!

Нападач Реал Мадрида би требало да ускоро обнови сарадњу са "краљевским" клубом и тако покаже свима да намерава да још дуго буде први нападач тима.

Фудбал 10.10.2019 | 16:14
Проблем за Луку Јовића?!
Карим Бензема је пред потписивањем новог уговора са Реал Мадридом! Био је дуго оспораван, али је са одласком Кристијана Роналда свима постало јасно какви су заиста квалитети француског нападача.

То је постало јасно и врху Реал Мадрида, пошто му према писањима шпанских медија спремају нови трогодишњи уговор. Бенземин актуелни уговор траје до јуна 2021. године, а са његовом обновом би био продужен за још 12 месеци.

"Ел Чирингито" пише да је "краљевски клуб" припремио Бенземи годишњу плату од 11.000.000 евра, односно око 210.000 евра недељно. Они истичу да је Француз већ договорио нове услове са Реалом и да ће тиме постати један од најплаћенијих играча у клубу.

Како ће Бензема потписати трогодишњи уговор, то значи да су на "Сантијаго Бернабеу" спремни да издвоје чак 33.000.000 евра за његов цео уговор.

Ово би могао да буде проблем за Луку Јовића, јер би Мадриђани свима ставили до знања да ће Бензема бити њихов први нападач и у годинама које следе.

Бензема има 32 године и нема намеру да успори са својом голгетерском формом, а ове сезоне је већ шест пута био стрелац у Примери (ниједан други играч Реала није постигао више од два).

Јовић ове сезоне за сада не успева да се наметне Зинедину Зидану, што није никакво изненађење, али је незгодна и чињеница да Србин још увек није постигао ниједан гол за Реал. Шпански медији као да су га већ помало "узели на зуб" из тих разлога.

Бензема је у Реал Мадрид стигао још 2009. године и освојио је четири Лиге шампиона и две титуле првака Шпаније.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар