И Барса кука на судије!

Зашто сте искључили Дембелеа кад не зна ни да бекне шпански?! Француз у опасности да пропусти Ел Класико!

Фудбал 09.10.2019 | 16:52
И Барса кука на судије!
Нису само српске судије мета због чудних одлука протеклог викенда. Бура је и у Шпанији, конкретно у Барселони, јер челници каталонског гиганта не могу да се помире са чињеницом да је Усман Дембеле искључен у финишу меча са Севиљом и да би због црвеног картона могао да пропусти први Ел Класико у сезони, за два кола на стадиону „Ноу Камп“.

Барса је уверена да њен несташни дечко – колико је само гафова направио од доласка из Борусије – ништа није крив, иако га званични списи терете да се ружно понео према судији Матеу Лахозу. Арбитар из Валенсије унео је у записник меча да му је Дембеле, приликом протеста што је искључен Роналд Арауго, рекао „веома, веома, веома, лоше судиш“. Уз одговарајућу гестикулацију рукама.

Остаје дилема на ком се језику млади Француз обратио Лахозу, пошто из Барселоне уверавају да шпански – не говори!? Годину и кусур је део Блаугране, али језик није савладао, па ће тај аргумент правни тим актуленог првака да потегне уколико се обистине најаве да Дембелеа, по одлуци тамошњих дисциплинаца, чека забрана играња на наредна два меча. Све због тих неколико речи.

Уосталом, у одбрану саиграча стао је и Лионел Меси:

„Шта ти је рекао? Он не зна језик, не говори шпански“, понављао је Аргентинац у покушају да током меча умилостиви Лахоза.

Није вредело, па ће тренер Ернесто Валверде за дуел са Реал Мадридом 26. октобра у 13 часова морати да састави тим без крилног нападача.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дембеле

09.10.2019 16:23

Неце га ни казнити.

ОДГОВОРИТЕ