Вучић: Ердоган има стабилизујућу улогу на Балкану

Захвалан сам предсједнику Ердогану због његове несумњиве стабилизујуће улоге на Балкану, рекао је Вучић након трилатералног састанка Србија-Турска-БиХ.

Србија 08.10.2019 | 15:33
Вучић: Ердоган има стабилизујућу улогу на Балкану
"Захвалан сам због његове несумњиве стабилизајуће улоге на Балкану која је веома важна не само данас, него и у годинама које су пред нама", истакао је предсједник Србије додавши да је Ердоган својим останком данас у Београду и одласком у Сремску Рачу показао "колико му је значајан овај регион".

Предсједник Турске је нагласио да су сусрети били "плодоносни" и најавио наредне састанке који ће бити одржани прво у БиХ, па наредне године у мају у Турској.

"Одлучни смо да наставимо трилатерални механизам када је реч о Србији и БиХ. Мислим да ће то зближити и људе и земље. Најважнија поента састанка је, пре свега, то што се размишља о целом региону. И проблеми са владом у БиХ морају да се реше. Без владе не може на ефикасан начин да се настави са послом", рекао је Ердоган.

(Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ја

08.10.2019 14:26

Опааа! Чуј проблем у са владом у Бих морају да се ријеши. Је ли се то мени чини или Ердоган критикује Бакета?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарwилл

08.10.2019 16:46

А што баш њега да критикује. Ево ја ти кажем да Бакир није крив, него Додик. Неће да испуњава оно што је потписано, што је 2009.године одлучено. и вријеме је да му неко стави рампу.