Ана Николић има новог дечка! Шта каже Раста?!

Ана Николић после две године од развода са репером Стефаном Ђурићем Растом нашла је новног дечка Ивана Гашића, наводи "Српски Телеграф".

Забава 08.10.2019 | 16:00
Ана Николић има новог дечка! Шта каже Раста?!
Певачица је пре два месеца упловила у емотивну везу са Иваном, који је иначе њен лични шофер, али је то крила од очију јавности као и од бившег мужа.

- Када је Раста чуо да је Ана у вези са возачем, полудео је, а Ана је пресрећна у новој вези! Иван се према њој понаша као према принцези. Он је чак Ану натерао да смрша - започиње причу извор и додаје:


- Они се већ годинама знају, увек су били ту једно за друго. Ана је најзад после дужег времена срећна и задовољна собом. Иван ју је подстакао да смрша, а и почео је да се бави њеном каријером. Николићка се баш заљубила - рекао је извор.

Како наводи саговорник, Николићки је најбитније да њен изабраник има леп однос са њеном ћерком Таром.


- Иван веома води рачуна о Аниној ћерки и лепо се понаша према њој. Једноставно, он је прави човек за њу. Води рачуна о њој и детету. Иван Ани поклања сву пажњу, поред њега се осећа вредно - каже извор Како даље наводи, Ана и Иван су били прошле недеље у Македонији и тада је Николићкин бивши сазнао за њих.


- Раста је Ану одмах назвао и рекао: "Шта је бре, са тобом, је л' си ти нормална, забављаш се са протоколом, шегртом? Је л' си ти свесна шта радиш? Николићки је било глупо што је то Гашић чуо, па је бившем спустила слушалицу, пошто је не занима Растино мишљење. Стефан је заиста био некултуран, драо се преко телефона и вређао Ивана. Баш му се нимало није свидело што је Ана нашла дечка - тврди извор, који додаје да је Иван недавно са Аном и њеним друштвом славио њен рођендан у једном београдском клубу.


Подсећамо да је Ана након развода од репера била јако утучена и депресивна. Ништа јој није ишло од руке, а како је једном сама изјавила, није јој било ни до чега, али се због ћеркице држала. Раста и она су се споразумно развели и око свега се договорили.


Извор: Еспресо.рс  Фото: Принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Протокол,шегрт

09.10.2019 09:13

Шта је Раста мајмунчино наркоманска!? Шта фали да мало да је шофер проноса...?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Растта

09.10.2019 09:37

Ништа друг, нос'о је он њу док ми је била жена