Билећанин признао убиство мигранта

Четрдесетдеветогодишњи Билећанин чији су иницијали М. Ч. признао је да је у суботу, 5. октобра, у вечерњим часовима у селу Тодорићи код Билеће убио миграната, речено је у требињском Окружном тужилаштву.

Република Српска 08.10.2019 | 13:12
Билећанин признао убиство мигранта
Портпарол овог тужилаштва Срђан Вукановић рекао је Срни да је мигрант убијен из ватреног оружја пушке “М46”, такозване танџаре.

У Тужилаштву су рекли да је починилац тијело склонио у оближњу јаму и да полиција још покушава да га нађе.

Срна незванично сазнаје да је М.Ч, који живи сам у селу Тодорићи, док је чувао стоку примијетио разваљена врата на сеоској кући коју је пазио.

Он је узео пушку и у кући затекао 10 миграната који су га напали и кренули да му отимају пушку. У том гурању пушка је опалила и један мигрант је страдао на лицу мјеста.

Увиђа је у току, а са полицијским службеницима на терену је и тужилац Жарко Милић.

(Срна)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Рале

08.10.2019 11:23

Код нас сви који су страдали дасио се задес или нестетни слисај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Моје мишљење

08.10.2019 11:50

Не судите олако. Шта бисте ви урадили ако би вас стварно напало 10 миграната? Шта да вам провале у кућу, нападну мајку, сестру, дјецу... Шта мислите ако је стварно тако било и да су мигранти отели пушку, шта би они са том пушком урадили? Мислите да не би убили тог човјека, који је вјероватно поштени сељак, чува стадо, живи од тога!? Мислите да би полиција икада открила ко је то урадио? Све и да би, човјека више не би било. А зашто? Због Запада који је и произвео мигрантску кризу. Нека хвала. Дражи ми је наш сељак, па нека је и пуцао. А мени Бог нека опрости што тако размишљам.

Name

Ре моје мисљење

08.10.2019 12:11

Да али добар цовјек и да има такву ситуацију не би сакривао тијело вец би то одма пријавио.

Name

Моје мишљење

08.10.2019 20:04

Потпуно се слазем. Једино му то не поправдавам. Требао је одмах да позове полицију. Овако је бацио само сумњу на себе, али ето на крају му је ипак савјест прорадила.

Name

Горан

08.10.2019 11:39

Па оних девет су му могли сваста урадити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херц

08.10.2019 12:01

Јачи је један Херцеговац вец 100 имиграната..

Name

Будала као и ти

08.10.2019 12:06

Пробављена кућа и људски живот?Од куда му пушка? Зашто није звао полицију?

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

08.10.2019 16:58

Шта би ви паметни радили да дођете у своју кућу и нађете 10 терориста преобучених у цивиле да вам погане кућу, развале врата или угрозе чланове породице. Нико нема право да упада људима у куће и у САД има право да убије оног ко упада у кућу и двориште. Држава треба да чува границу, а када руља дође људима у кућу имају право да чувају свој кућни праг. Правда за храброг Билећанина. Ослобађањем овог човека би се не само мигрантима већ организованим групама лопова који пљачкају куће би се ставило до знања да ће главом платити упаде у куће.О селима и безбедности нико не брине, полиција парадира по граду и путевима где допуњавају свој и државни буџет, а људи у селима су препуштени себи да се штите од дивљих животиња, лопова, а сада и миграната са другог континента.М48 је пушка за лов и ако је легална, а вероватно јесте јер човек чува стадо оваца од вука ослободите човека јер кривица је државе што су они нелегално ушли у БиХ и нашли се у његовој кућу. Мало се одомаћило и као нормално користи реч Мигрант као да је то нормално, а то су људи који нелегално прелазе границе што је кривично дело и још са другог континента, других моралних светоназора, бивши ратници. Сада човек који чува своју приватну имовину од нападача који се брани треба некоме да нешто објашњава и одговара за било шта. Обезбедите границе и безбедност на целој територији па да оваквих случајева неће долазити. Правда за Херцеговца, домаћина који чува своје!

Name

Еее

08.10.2019 12:29

Шта би они нама радили тамо код њих ццц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Билеца

08.10.2019 13:04

Тандзара ја М48.

ОДГОВОРИТЕ