ЕК - Гордић: Наша предност - енергија и контакт игра!

Плејмејкер Партизана Немања Гордић рекао је да се радује првом овосезонском мечу пред домаћим навијачима, али и да меч против Тофаша неће бити лак.

Кошарка 08.10.2019 | 13:23
ЕК - Гордић: Наша предност - енергија и контакт игра!
Црно-бели ће у уторак од 20 сати играти меч другог кола Еврокупа против турског Тофаша.

"Сви смо узбуђени, први меч код куће у сезони. Драго нам је што ћемо сутра играти пред нашим навијачима меч против јаке екипе Тофаша. Цела екипа једва чека тај меч. С друге стране, то је и опасно, не смемо да очекујемо лаку утакмицу као и то да ћемо меч решити у првих 10 минута. Морамо да градимо игру свих 40 минута. Уколико испоштујемо план, имамо шансе за победу", рекао је Гордић новинарима у Штарк арени.

Партизан у овај сусрет улази са пет победа на гостовањима.

"Чињеница је да смо победили све утакмице, али не размишљамо о томе. Прича се доста о томе, напомиње се то стално, али све то може да има контраефекат. Мислим да је екипа у реду, овај утакмица сутра је важна како бисмо валоризовали ову победу на страни против Венеције. Да би она добила на значају треба да одбранимо домаћи терен сутра", додао је Гордић.

Бивши играч Будућности осврнуо се и на екипу Тофаша.

"Тофаш је јака искусна екипа, са доста странаца који имају доста утакмица у ногама. Наша предност је енергија и контакт игра. Трудићемо се да наметнемо наш стил", закључио је Гордић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар