Милан Томић Олимпијакосова жеља?!

У реализацију те намере ишло би се наредног лета, пише портал Спорт 24.

Кошарка 08.10.2019 | 12:07
Милан Томић Олимпијакосова жеља?!
Милан Томић иза себе има једну сезону како самосталан тренер, али је то било довољно да се одмах окити са три трофеја у Црвеној звезди. То није промакло челницима Олимпијакоса, клуба у којем је оставио траг као играч, а потом дуго година радио као помоћни тренер. Како пише грчки портал Спорт 24, управо је Томићжеља гиганта из Пиреја, који би га радо видео на својој клупи од наредног лета.

Постављање српског стратега, којем на крају сезоне истиче уговор са српским шампионом, могло би да буде први пословни потез Василиса Спанулиса, који је према истом извору виђен као нови генерални директор клуба од наредног лета. Легендарни грчки плејмејкер је такође изузетно добро упућен у Томићеве тренерске квалитете.

Олимпијакос је у недељу напустио Дејвид Блат, након лошег почетка сезоне и убедљивог пораза од Асвела на отварању Евролиге. Његова привремена замена је доскорашњи помоћник Кестутис Кемзура, а помињало се да би до краја недеље кормило екипе требало да преузме искусни Јоргос Барцокас.

Оно што је сигурно, у овом тренутку Милан Томић је у потпуности посвећен захветној сезони са Црвеном звездом, која се после годину дана паузе вратила у Евролигу и у овом тренутку је посвећена припреми утакмице са Фенербахчеом у Београдској арени (четвртак, 19.00).

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар