Федерер: Новак ме је звао током Лејвер купа!

Роџер Федерер је уочи старта на Мастерсу у Шангају поручио да је током Лејвер купа у Женеви био у контакту са Новаком Ђоковићем.

Тенис 07.10.2019 | 21:37
Федерер: Новак ме је звао током Лејвер купа!
Актери последњег вимблдонског финала током ове сезоне имали су низ размимоилажења пре свега по питању ситуације у АТП савету и актуелних тениских питања.

Ипак, чини се да је сада све у реду и да су двојица тенисера у добрим односима, а ове недеље биће први и други носилац на турниру у Кини.

Роџера су питали за искуства са протеклог издања Лејвер купа који је одржан у Женеви.

"Било је забавно. На знам шта да вам кажем, све те слике и видео снимци који су се појавили са Лејвер купа били су нешто невероватно. Дао сам све од себе да подржим све играче и тим и створим добру атмосферу. И сви други суз допринели томе. Заиста је било сјајно. Наишао сам на Фоњинија, Доминик Тим ми је послао поруку. Био сам у контакту са Рафом Надалом последњих неколико дана, Новак ми је такође писао. Да будем искрен, лепо је бити у контакту са свима", рекао је Швајцарац.

Сада је спреман за изазове у Шангају.

"Имао сам неколико дана одмора после УС Опена, тако да сам свеж стигао на Лејвер куп. Дан после тога већ сам био у теретани, спремао сам се за Шангај и срећан сам што сам сада овде", додао је Федерер.

Занимљиво је и да је Федерер на свом Твитетр профилу после дужег времена, таговао Новака Ђоковића, што раније није био случај тако често.

Разлог је помало необичан, Федерер је поставио фотографију са пица менијем у Шангају. Решио је да навијаче пита коју пицу прво да проба.

"Шангај почиње са пица такмичењем у пуном замаху. Која пица има најбоље име, Дјокер Ноле, Фигелишус, РолексХМастерс?", питао је Федерер.

Када је реч о пици Дјокер Ноле међу састојцима су и "четири безглутенска сира" што се уклапа са познатом Новаковом дијетом.

У пици "фигелишус" која је чини се омиљена Роџеру су сецкане смокве, парма шунка, уље тартуфа и крем фрајш, али један од посетилаца Федереровог профила је имао оригиналан савет за Швајцарца.

"Поједи Ноле пицу за менталну припрему", написао је.

Федерер у другом колу у Шангају игра против Алберта Рамоса, док Ђоковић игра против Дениса Шаповалова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар